Sykkelcamp på Mallorca – 22.-29.april 2018

Hvis du ønsker deg en aktiv ferie, da er ingenting bedre enn en sykkeltur i naturskjønne Mallorca. Utforsk landskapet, buktene og bygningene og nyt naturen som omfavner hver krok av øya mens du selv holder deg i aktivitet.
Er du glad i å sykle og ønsker å sykle rundt i vakker natur sammen andre treningsglade mennesker? Ønsker du tips og råd så du kan sykle i gruppe med andre? Vil du lære å sykle på racersykkel? Eller ønsker du rett og slett og starte sykkelsesongen med sykling i sol og varme? Da er denne uken på Mallorca noe for deg!

Vi har satt sammen en sykkelpakke hvor vi setter opp turer som er tilpasset deg som deltager. Vi har fire forskjellige nivåer som er tilpasset alt fra nybegynnere til mer erfarne syklister.  Vi sykler hver dag, og syklene er av beste kvalitet slik at turen blir en god opplevelse for deg. Det er trygt å sykle på Mallorca og det finnes et stort nettverk av sykkelruter. Det finnes mange flate ruter med trygge veier som er lite krevende. Mallorca har også spektaktulære og spennende fjellterreng så øya passer perfekt for alle type syklister.

Mallorca har variert landskap og inkluderer både grønn og frodig natur, spennende fjellandskap, sjarmerende små landsbyer, en flott kystlinje og ikke minst er det behagelig temperatur. På våre daglige sykkelturer kommer vi virkelig til å kunne nyte mye av det denne vakre øya har å by på.

Vi ordner sykkel som står og venter på deg når du ankommer øya. Vi vil gi deg tips og råd så sykkelturene blir en god opplevelse. Hovedfokus er sykkelopplevelser med rom for god mat og mye moro.

Vi gleder oss til å reise ned til idylliske og sjarmerende Mallorca sammen dere.

 Vår tur inkluderer:

 

  • 7 netter på hotell Golden Playa **** i dobbeltrom med frokost og middagsbuffet.
  • Leie av sykkel
  • Sykkelkart over Mallorca
  • Daglige guidede sykkelturer
  • Velkomsttreff med drikke
  • Festaften på en lokal hyggelig restaurant hvor vi serverer mat og drikke
  • Morgenøkter på stranden for de som ønsker en frisk start på dagen.

PRIS: 

Dobbeltrom: 7 199,- pr person i dobbeltrom

Singelrom: 8 299,-

Dobbeltrom for singelbruk: 9 199,-

Flybillett tilkommer og bestilles selv.

 

Påmelding