Sykle i Albir med proffsyklisten Ken-Levi Eikeland 8.–15. oktober 2017

Bli med på e2 Reise til solrike Albir.

Ønsker du å forlenge sykkelsesongen på hjul med kontinental syklisten Ken-Levi Eikeland. Ken-Levi vil gi deg masse råd og tips som kan være nyttig uansett om du skal sykle ritt eller bare vil bli en bedre syklist. Dette er turen for deg som er glad i å sykle, har en del mil i beina og vil bytte ut regn og kulde med Spanias varme sol. Å sykle i Albir område er en helt utrolig opplevelse. Flott natur, azul blått hav, storslåtte fjell og ikke for mye trafikk. Området er kjent for god standard på veiene, flatt terreng ved kysten og ellers kupert og bakker i alle kategorier.

Albir er en koselig liten by som ligger ved kysten, ca 65 km nord for Alicante. Området har en utsøkt kombinasjon av hav, fjell og fruktbar jord. Kysten er nydelig og variert. Albir er et sted med rolig og behagelig atmosfære med mange fastboende nordmenn. Over alt finner man slott og borger, noen er restaurert og gjort om til fantastiske museer, andre er ruiner som i seg selv forteller sin historie. Stranda i Albir har et nydelig opparbeidet promenadeområde og er et perfekt sted for vindsurfing, kanopadling, surfing, dykking, vannski og seiling. Området i Albir sies å være det beste i Spania. I dette området er det såkalt «mikroklima» som skapes av de høye fjellene og kysten. Dette gjør området til et sikkert valg for de som  ønsker sol og godt vær.

Vi er veldig stolte av å ha en sykkelproff på «laget.»Ikke bare er Ken-Levi Eikeland en dyktig syklist og instruktør, men makan til «jovial» og smilende ung fyr skal du lete lenge etter. Tross sin unge alder av 22 år har han jobbet som instruktør i fire år. Til daglig sykler han for Team fixit.no som er et av fem norske kontinentallag. Ken-Levi har syklet i Albir område ved en rekke anledninger og er å regne som lokalkjent. Han vil ta oss med til mange sjarmerende og idylliske steder.

 

 

 Vår tur inkluderer:

  • 7 netter på Hotell Kaktus ****
  • Halvpensjon – frokost og middagbuffet
  • Daglige sykkelturer med Ken-Levi som guide
  • Festaften på en lokal hyggelig restaurant hvor vi serverer mat og drikke
  • Foredrag: Motivasjon til å nå dine mål

Pris pr person i dobbeltrom: 6 699,-

Pris pr person i enkeltrom: 7 899,-

Tillegg for leie av sykkel.

Flybillett tilkommer og bestilles selv.

Påmeldingsskjema:

Fant ingen felt.