Albir 8. – 15. oktober 2017

Dette er turen for deg som kan tenke deg en aktiv ferie med variert trening i ulike omgivelser, samtidig som du nyter av Spanias goder.

Turen går til Albir ca 50 minutter fra Alicante flyplass. Her tilbyr vi en uke med varierte aktiviteter, en timeplan som inneholder blant annet yoga/pilates i soloppgang, vannaktiviteter, bootcamp på stranda, løpe/gåtur opp til «fyret» med havutsikt på alle kanter, bakkeintervaller i fjellene, aerobic, dans, styrke, core og morgencardio.  I tillegg legger vi opp til en fjelltur som avsluttes med strandliv i Benidorm. Vår intensjon er at alle skal bli sett og føle mestring på sitt nivå. Øktene planlegges nøye i forhold til den treningen man har i kroppen slik at man får restituert slitne muskler best mulig. Det blir 2 – 3 treningsøkter hver dag, men det legges også. opp til en hviledag midt i oppholdet Da kan du nyte en hel dag på stranden, ta en tur til den koselige nabobyen Altea, eller gå på shopping i de koselige gatene i gamlebyen.

Albir er en koselig liten by som ligger ved kysten, ca 65 km nord for Alicante. Området har en utsøkt kombinasjon av hav, fjell og fruktbar jord. Kysten er nydelig og variert. Albir er et sted med rolig og behagelig atmosfære med mange fastboende nordmenn. Over alt finner man slott og borger, noen er restaurert og gjort om til fantastiske museer, andre er ruiner som i seg selv forteller sin historie. Stranda i Albir har et nydelig opparbeidet promenadeområde og er et perfekt sted for vindsurfing, kanopadling, surfing, dykking, vannski og seiling. Området i Albir sies å være det beste i Spania. I dette området er det såkalt «mikroklima» som skapes av de høye fjellene og kysten. Dette gjør området til et sikkert valg for de som  ønsker sol og godt vær.

Under uken i Albir kommer det til å bli både høy og lav puls, med stranden som treningsarena. Du velger selv hvor mange og hvilke økter du vil være med på. Det legges opp til en lengre hvile- og restitusjonspause midt på dagen. Øktene er varierte med for eksempel løping/jogging, Pilates, Tabata, Bootcamp, Puls, Dans, Aerobic, Styrke, Mesternes Mester og Amazing Race.

Vi skal bo på Hotell Kaktus som er et firestjerners hotell helt nede i vannkanten. Hotellet har innendørs og utendørs svømmebasseng, treningsrom, boblebad og rom med klimaanlegg og balkong. De fleste rommene har sjøutsikt.

Vår tur inkluderer:

  • 7 netter på hotell Kaktus i dobbeltrom med frokost og middagsbuffet.
  • Fottur i fjellet i fantastiske omgivelser
  • Morgenøkter
  • Formiddagsøkter
  • Ettermiddagsøkter
  • Bootcamp i soloppgang
  • Mesternes Mester
  • Velkomsttreff med drikke
  • Festaften på en lokal hyggelig restaurant hvor vi serverer mat og drikke
Det blir tid til både soling og shopping. Ta med deg venninnegjengen, kollegaer eller hva med en mor og datter tur. Bli med på en sosial, utfordrende og morsom ferie!

Priser

6 699,- pr person i dobbeltrom.
7 899,- i singelrom.

 

Flybillett tilkommer og bestilles selv.

 

Påmeldingsskjema: